Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеЩо бре?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
два дена вече сънувам, че някой ми краде колата...
Онзи ден ми бяха оставили една разрязана на две Зафира на нейно място....
Тая нощ я заварих с дигнат капак зад Народната библиотека и някой ми беше откраднал двигателя, скоростите и почти всичко от коша....Интересното е, че като я видях, запалих я, изпсувах и тръгнах....по едно време усещам, че колата трака яко...слизам и си викам "Ми как няма да трака....нали няма мотор"
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМарто полудяваш
Как тей си нямал мотор пак си и потеглил, голяма фанзия има твоя мозък156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениедва дена вече сънувам, че някой ми краде колата...
Онзи ден ми бяха оставили една разрязана на две Зафира на нейно място....
Тая нощ я заварих с дигнат капак зад Народната библиотека и някой ми беше откраднал двигателя, скоростите и почти всичко от коша....Интересното е, че като я видях, запалих я, изпсувах и тръгнах....по едно време усещам, че колата трака яко...слизам и си викам "Ми как няма да трака....нали няма мотор "Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеАз сънувах че са ме вързали и ми татуират цялата азбука на челото,и под очичките тирета и запетайки като сълзички как капят.
Хахахаха, ще ме разбиеш....успя да ме накараш да се усмихна))))
sigpic
Comment
-
Просто сънища...кошмари...сигурно е от форума напрупана негативна енергия от изминалите месеци,трябва да ходя да се прегледам дали не съм стресиран неправомерно?дали мога да си извадя медицинско свидетелство за психологически постоянен тормоз,ужасно съм стресиран,брадясал съм,треперя когато пиша в форума,усещам неприязън как блика и залива крехката ми душица и потъвам в тъга и меланхолия,пропих се,жена ми не ме напусна щото нямам такава само това е доброто,безработен съм,надебелях защото ям от депресия,тъпча се и се треса от нерви,когато видя Алфа Ромео си представям вече само намръщени и строги хора в нея,как размахват строго показалец...
Comment
-
1.Взех си колицата от ремонт днес!Last edited by kaloiannnnn; d.m.y г., 19:38.LUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
Comment